грибок нігтів на ногах лікування відгуки

Грибок нігтів на ногах — лікування і профілактика.

Читати повний текст статті »

Коментар.

Ольга, реально пораджу-змініть лікаря, а коли лікування призначати буде ви не соромтеся скажіть, щоб дешевше призначав. До того ж у будь-якої таблетки є аналог, наприклад є Тербінафіл і Тербізил, одне і те ж по суті, а різниця в ціні є. Так і з флуконазолом і дифлюканом. А якщо на вас не діє флуконазол, то або він вам не підходить (потрібно робити аналіз, посів), або ви порушуєте порядок дезінфекції взуття наприклад, схема не ваша. У будь-якому випадку грибок лікують в сукупності, коли важкий випадок, і таблетки і місцеві кошти та постійна дезінфекція всього чого тільки можна. Про бульбашки на стопі нічого сказати не можу, не було такого, у мене проблема з нігтями.

4 травня 2014 13:38.

Марія, спасибі за відповідь!

4 травня 2014 12:11.

Вітаємо Маріє! В останній раз коли я ходила до лікаря він подивився на мої нігті і без всяких аналізів, сказав що у мене грибок,і призначив лікування,але дуже дороге.Воно Мені не допомогло, і я за порадою фармацевта купила флуконазол, п’ю його вже 10,5 місяців ,але результату поки не бачу.Мене періодично мучать пузерки на стопі,як від них позбутися?Увас таке було, якщо було напишіть, чим їх лікувати.

3 травня 2014 22:46.

Лена. Я коли зняла ніготь на великому пальці, вірніше зрізала майже під корінь, так як він повністю відстав і під ним була порожнеча, ложе було рожеве складається з шкіри, ніяких плівочок і пластів, просто шкіра. Зараз половина нігтя відросла, а верхня половина без нігтя виглядає як шкіра без нігтя, знову ж без будь-якого пласта. якщо у вас тоненький пласт вважаю снисать нічого не потрібно, не травмуйте ложі, через цей тонкий шар ліки пройде чудово.

3 травня 2014 21:56.

Марія. Так, виходить, що більшість з нас змушена довірятися лікарям. Моя лікар сказала лікуватися лоцерилом. Вам сказала, що воно не робить лікувального впливу на грибок. Залишається тільки лікуватися, слухати поради і думки навіть не від лікарів, а ось так ось на форумах, і спостерігати. Я ось тепер замість лоцеріла батрафен використовую. Поки ніяких висновків про цей препарат зробити не можу, тк нігті ростуть шалено повільно, і нічого ободяющего я поки не бачу. Зараз лак закінчиться, хочу Екзодерил розчин використовувати вдень (вночі крем Екзодерил, як і зараз). Плакати хочеться від цих експериментів. Марія, може ви мені допоможете визначити, як в ідеалі має виглядати чисте нігтьове ложе? У мене виходить це саме ложе виглядає як тоооооненький пласт нігтя. Ну, тобто ніготь-то я зрізала повністю той, що відстав від ложа. А воно само-нігтьове ложе-за формою виглядає як продовження нігтя. Тільки у вигляді тоненького рожевого шкірного пласта. Мені цей пласт треба зняти? Або він так і повинен бути в тозі під відросло заново нігтем? Заздалегідь дякую за відповідь!

3 травня 2014 21:04.

Привіт Лора! Я прочитала вашу статтю від 21 січня і вона мене вразила, ви таке витворяєте з нігтями, як ви все це терпіли.Чоловік у мене прочитав кілька рядків, йому погано стало.Він сказав що це садизм, так не можна.Я зараз знімаю нігті Мікостопом-пастою, звичайно вона не дуже,але як ви боюся!Ще капаю на ніготь склад 2бут. салиц.спирту,+20мл кандид+50мл димексид,поки результату немає?п’ю ще 1 раз в тиждень Флуконазол.Ось я забула розвести Димексид налила концентрат це дуже небезпечно для здоров’я?Відповідь!

3 травня 2014 16:50.

Ольга. Якщо цікаво подивіться мої записи , від січня 2014 р. За цей час я палила нігтьове ложе 10% йодом .Утворюється суха кірка.Її я чистила наждачним папером на суху, парила, зчищала періодично. Далі капала розчином: 7,0 саліцилова кислота, 3,0 бензойна к-ту.40,0 оцтова к-та (70%) 40.0 спирт, 10,0 димексид. це я замовляла в аптеці.Теж все палить, сушить. Так само все чистила. Зараз нігтьове ложе ідеально .почала відрощувати нігті. Капаю складом: 50мл-димексид, 1 фл-клотримазол, 2фл-2% — салісилового спирту (40мл) .(я зробила на 1 фл)Капаю вранці, вдень. ніготь не бинтую. на ніч мазь тербінофін під пластир. ну і звичайно чищу. ну десь так. А ось чи вдалося позбутися цього разу дізнаємося місяців через. Так ліки не пила більше .

2 травня 2014 11:11.

Ольга, я була б рада Вам допомогти, але у мене навіть немає власного успішного лікування, я так само як і ви лікуюся і сподіваюся вилікуватися. Але на рахунок того, що у вас, як сказали лікарі організм такий, це не зовсім вкладається в голові, адже раніше у вас його не було, просто грибок уразив ваш організм і вивести його складно. А ви пробували внутрішньовенне лікування, коли в вену вливають ліки? Напевно пробували. Посів здавали, щоб визначити чим краще лікуватися?

2 травня 2014 10:37.

Марія спасибі за відповідь! Я подивилася ваші відповіді на сайті і зрозуміла що ви брали флуконазол.Я його приймаю вже 10 місяців, результату поки не бачу, зате підвищився цукор в крові, лікарі самі не знають від нього чи?Я вже з цим захворюванням страждаю багато років.Мені кілька разів знімали нігті під місцевим наркозом, один раз під загальним,коли були заражені всі нігті.І ось проходило якийсь час і він знову повертався я маю на увазі грибок.За радянських часів лікування було не дорого, а зараз б’є по кишені.За цей час я лікувалася і у лікарів і самостійно і результат був не довгий.У приватній клініки мені сказали,що у мене такий організм, зробили мені три операції і тільки втратила багато грошей.Навіть сучасні методи не допомогли,а тепер у мене з’явився Інтернет і знайшла дуже багато нових лікувань, але який вибрати я вже не знаю? Може після моєї невеликої сповіді ви мені що-небудь порадите. Заздалегідь вам вдячна.

1 травня 2014 14:40.

Лена, прочитала вашу історію, не можу не написати про лоцеріл, мені особисто лікар з КВД сказав, що лоцеріл взагалі ніяк на грибок не впливає, не лікує його. Але в купе з препаратами йде як додаток. Я не лікар і не збираюся обговорювати ефективність тих чи інших засобів, просто ділюся думкою лікаря.

Ще відгуки — чим лікувати грибок нігтів.

грибок нігтів на ногах лікування відгуки

Почитаємо відгуки — чим лікувати грибок нігтів. Тільки треба попередити, що трапляються такі рецепти просто ахові! Загалом, здоров’я у кожного своє і вам самим вирішувати, що можна, а що навіть і пробувати не варто.

Самий надійний і ефективний спосіб лікування — мазь і настоянка на спирту на базі алкалоїду соланіну , мінімум процедур і грибок йде безповоротно. Мені свого часу допоміг купорос мідний , але я не долікувала і знову по-новому почалося. Потрібно спробувати ще раз.

Як вилікувати грибок на ногах — я знаю, є така мазь «Паста Теймурова» продається в аптеці. Не дорого коштує, ноги миєш, пасту наносиш-2 рази і грибка немає! А ось як вбити грибок нігтьової на руках, не знаю вже як 16 років.

Відео — грибок нігтів на ногах лікування відгуки (Відео)

Здорово допомагає крем Ногтимицин-911 . Спочатку распаривал ноги в соді. Клеїв навколо пальця лейкопластир, щоб крем не потрапляв на шкіру здорову. Самі нігті мазав кремом, заклеював зверху пластиром і так ходив 3 дні. Потім все познімав і все. Ніготь рости почав здоровий, навіть не треба таблетки пити. «АнтиНогтеГриб» використовуйте, в інтернеті продається. Суперський результат — пройшла чорнота, нігті не кришаться. Не швидко, але вірно! Вирішив спробувати бабусині способи, але вони нічого не дали. Так що вдався до традиційної медицини, пішов в аптеку і купив проти грибка крем. Їм мазав пару місяців, і навіть коли все пройшло, ще продовжував крем наносити. Він називається Ламікон®.

І ще відгуки — чим лікувати грибок нігтів.

Хороший препарат Мікоспор (набір). Доларів 20 ціна, але це дуже хороший засіб!! Вам плюс, мало хто про таку делікатну проблему говорить … Два роки тому я вилікував нігті і до сих пір вони здорові. Ви маєте рацію, що в цій справі потрібне терпіння і праця. Все перепробувала. Навіть погодилася на уринотерапію. Нуль результатів і подальше розмноження грибка. Допомогло реально Сосновий оцет (Пхлц Єдність) і Нормандський 20% бальзам . 2,5 місяці лікувалася. У підсумку — у мене красиві і нові нігтики. Паралельно ще я п’яткову шпору вилікувала. Порадили мені мазь STOCKHOLM HOOF TAR (для коней). Результат був суперський (ніготь здоровий виріс). Цим препаратом я користувався в тиждень рази два, тільки ніготь мазав.

Ну і ще відгуки — чим лікувати грибок нігтів.

Вилікувати грибок просто. Супер клей взяти і обробити заражений ніготь. Після відростання його необхідно зістригти і знову обробити, поки повністю не зійде хворий ділянку нігтя. В клей входить ціанід , який вбиває грибок. Повторно він не виник. А я вилікувала грибок на нігтях тим, що парила їх день в каві , а день в сечі випареної. Все за тиждень пройшло, а до цього був запах і свербіж під пальцями. А ще можна варенням полуничним вилікувати … я пробувала, мені не допомогло…. Біжіть в лікарню і лікуєтеся -) — 100% допоможе!

Якщо правильно лікуватися і своєчасно, від грибка можливо цілком позбутися. Так що побільше терпіння, робіть все правильно і не припиняйте курс!